Personal

Andreas

Salongens ägare är en trygg frisör som har gått vidareutbildningar på självaste Sassoon academy i London.

Andreas har jobbat i Stockholm och Luleå under olika turer, och är också utbildad makeupartist. Andreas är en kreativ, modeintresserad tvåbarnsfar. Han har jobbat i 13 år och har alltid varit verksam på toppsalonger. Det gör honom till en klippa i även de klurigaste utgångslägena. Med sitt lugn och sin lyhördhet kommer han att fixa fram ditt drömhår. Sätt dig bara ner i stolen för en trevlig pratstund och ta det lugnt. Down to earth beskriver Andreas personlighet bäst.

Nara

Nara är vår perfektionistiska nagelteknolog som brinner för handmålad design. Går du till Nara kan du räkna med riktigt snygga naglar men också en stor lyhördhet för dina önskemål.

Flawless beskriver bäst Naras naglar. Hon är en lugn och varm tjej som har nära till skratt och brinner för mode.
Innan Nara blev nagelteknolog har hon jobbat som stylist och drivit en modebutik. Du kan också fixa den perfekta brännan med spray-tan hos henne.

Linda

Linda har jobbat som frisör i snart 18 år och detta gör förstås henne till en klippa att lita på. Ingenting är omöjligt för Linda och vi ser henne ofta lyckas med omöjliga avfärgningsjobb.

Hon är grymt duktig på korta frisyrer med balla detaljer och brinner för glammiga lockar. Linda har alltid en spännande historia på lager och hennes skratt hörs ofta i salongen. Fråga henne om Paris och du får höra en kärleksförklaring utan dess like.

Alexandra

Alexandra är en lyhörd frisör som gör allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd i frisörstolen. Hos henne kan du vänta dig en huvudmassage av rang i schamponeringen och hon är en fena på blonda hår.

Hon är salongens killmagnet – inte på sättet som du kanske tänker – utan mer som i att hon är duktig på herrklippningar. Många av hennes kunder är just killar. Alexandra är vår tjuvroliga Lilla My och har väldigt nära till skämt.

Olivia

Olivia är våran superduktiga elev som gör dig riktigt snygg till rabatterade priser. Hon är född och uppvuxen i Kåbdalis urskogar. Kanske är det mörkret och det faktum att det bara är 37 invånare i Kåbdalis som gjort Olivia så social och pratglad. 

Olivia kan prata med alla och får den svåraste att tina upp. Redan efter några veckor som elev på salongen hade hon gjort sig till en i gänget och efter skolan är tanken att hon gör sina lärlingsår hos oss. För Olivia håller vi hårt i. Och vi kan stolt säga att Oliva är redan från grunden upplärd av oss på Rules by Andy.