Personal

Andreas

Salongens ägare är en trygg frisör som har gått vidareutbildningar på självaste Sassoon academy i London.

Andreas har jobbat i Stockholm och Luleå under olika turer, och är också utbildad makeupartist. Andreas är en kreativ, modeintresserad tvåbarnsfar. Han har jobbat i 13 år och har alltid varit verksam på toppsalonger. Det gör honom till en klippa i även de klurigaste utgångslägena. Med sitt lugn och sin lyhördhet kommer han att fixa fram ditt drömhår. Sätt dig bara ner i stolen för en trevlig pratstund och ta det lugnt. Down to earth beskriver Andreas personlighet bäst.

Olivia

Olivia är våran superduktiga elev som gör dig riktigt snygg till rabatterade priser. Hon är född och uppvuxen i Kåbdalis urskogar. Kanske är det mörkret och det faktum att det bara är 37 invånare i Kåbdalis som gjort Olivia så social och pratglad. 

Olivia kan prata med alla och får den svåraste att tina upp. Redan efter några veckor som elev på salongen hade hon gjort sig till en i gänget och efter skolan är tanken att hon gör sina lärlingsår hos oss. För Olivia håller vi hårt i. Och vi kan stolt säga att Oliva är redan från grunden upplärd av oss på Rules by Andy.